pad od Valve trafi na rynek 4 maja 2026 roku i będzie kosztował 419 zł.
Cena z kosmosu. Za 200 zł (na promocjach jeszcze taniej) można kupić oryginalny pad od Xboxa na lata.
Podróbkę za 100-150 zł.

Imo pad od xboxa już nie jest symbolem zajebistości jak kiedyś(w czasach x360/xone - mam oba i w zasadzie nawet ten pierwszy działa, chociaż ma już wyraźny dryf).
Pady poszły do przodu.
Ale i tak wolę Dualsense od Xboxowego na PC.
Ciekaw jestem tego od Valve.
moj pad z xboxa ma od jakiegos roku spieprzony lewy bump, tak wiec idealna okazja do upgrade.
o nowym elite slyszalem rozne opinie wiec sprawa raczej wyjasniona.
Pad kosztuje dokładnie 419 zł do 500 trochę daleko.
https://store.steampowered.com/sale/steamcontroller?curator_clanid=45479024
To po pierwsze a po drugie to nie wydaje się by nowoczesny i wszechstronny kontroler z baterią na tyle godzin z pełnym wsparciem i możliwością wymiany podzespołów w razie uszkodzenia w takiej cenie był jakiś drogi.
Kusi strasznie, chociażby dla samego pobawienia sie. 400zł za pada to dość dużo ale jednak tam mamy sporo rzeczy których w padach nie ma, jak chociażby te pady dotykowe
Ciekawe jak ten pad się trzyma w rękach. Ja mam tendencje, do opierania palców, które mam na gałkach o pada, więc w tym możliwe, że muskałbym gładziki.
Duży plus za normalne ułożenie gałek, bo ten sposób Xboxowy, to w niektórych grach dramat.
Osobiście zainteresuje się tym padem, bo brakuje takiego, który pozwoli obsłużyć klasycznego PC z Windowsem, tylko przy pomocy pada. Te gładziki mogą zrobić robotę, jeżeli jakościowo będą jak w StemaDecku.
Człowieku, kup słownik, bo aż oczy bolą.
Nie robi się spacji po ", zadanie zaczynamy wielką literą, a kończymy kropką.
https://ptwk.pl/kjpzo-kurs-kultury-jezyka-polskiego-dla-zaawansowanych-on-line-maj-2022/
Powodzenia - wierzę w Ciebie!
Według jednego z ekspertów urządzenie jest mimo wszystko niszową propozycją, która zadowoli głównie nielicznych graczy. Wysoka cena sprzętu raczej również nie pomoże w masowym przyciągnięciu fanów.
Nie przeczytałem tego najpierw, a miałem napisać dokładnie to samo więc chyba pierwszy raz od niepamiętnych czasów muszę się zgodzić z panem ekspertem.
Zarówno na konsolach jak i PC-tach z droższy padów to korzysta co najwyżej mały procent, a już zwłaszcza na konsolach gdzie tam to ponad 90% nigdy nie kupiło niczego innego oprócz pada który jest w standardowym zestawie z konsolą.
Nadal trudno mi uwierzyć, że to jest wygodne z takim layoutem. Ale w jakiejś promocji na pewno kupię, żeby sprawdzić.
GameSir pady - polecam sprawdzic - Nova Pro lub Cyclone 2. Mam ~15 padow PC (ot bo z retro klimatow tez), nic sie nie zbliza cena/jakosc.
Lubie te gladziki ale za stowe? Za tyle dostane od chinczyka przyzwoitego pada, klawiature i myszke do grania :p
Jakbym nie miał już 6 padów to bym kupił. Podoba mi się ten sposób ładowania i cena wcale nie jest jakaś wysoka. Przecież te pro controllery od Xboxa czy sony to kosztowały po 700zl czy nawet więcej i nic ponad to w sumie nie miały. Niestety ciężko mi usprawiedliwić zakup w momencie w którym gram na zmianę padem ps5 i od Xboxa a 4 inne kontrolery leżą XD
Mam pierwsza wersje pada, ale mało na nim grałem, jakoś mnie nie przekonał. Dużo padów miałem w rękach, kiedyś dla najlepszym bym pad od Xboxa, najgorsze pady to od ps 4 jak i 5, słaba bateria, dryf gałek i sam układ oraz ergonomia mi nie odpowiada. Przetestowałem też kilkanaście padów od chińczyków od 8btdo, po gamesir i flydigi. Najlepsze dla mnie to pady flydigi vader oraz apex 5 oraz apex 4.
Jakby było w okolicy 150 zł to bym się mocno zastanawiał. Ponad 400 to już dużo za dużo.
419 zł. Drogo, bliżej 250 to bym nawet rozważył zakup, ale nie za ponad 400 jak i tak mało gram.
Jedna z ważniejszych wad jak dla mnie która pogrążyła korzystanie z pada od valve była to kiepska kompatybilność z czymkolwiek innym niż steam, były jakiś patenty od społeczności, ale w którymś momencie jakoś niespecjalnie chciało mi się z nimi użerać, a jak można już poczytać w sieci, że SC2 też będzie miało z tym problem, zwłaszcza jeśli chodzi o aplikacje Xbox od game passa, oczywiście nie jest to w 100% wina Valve tylko MS, choć dziwne, że oni sami nie spróbują natywnie np. emulować swój pad jako ten bardziej kompatybilny z daną aplikacją/grą
Nie możemy wysyłać towarów fizycznych do skrytek pocztowych. Wysyłka możliwa jest tylko na adres w następujących krajach: Polska. Upewnij się, że twój adres zawiera wyłącznie znaki pochodzące z alfabetu łacińskiego. Zamawiał już ktoś? Boje się że nie dojdzie jak zrobię bez polskich znaków
Spokojnie, dojdzie - steam deck mi doszedł, teraz kontroler tez zamówiony, przygotuj się tylko na problemy z przetwarzaniem płatności, trzeba klikać paręnaście razy żeby przeszła