Aha no to sie wyjasnilo dlaczego chca pozwac tworcow Light of Motiram za plagiat
Ta marka ma potencjał na coś więcej. Szkoda, po Horizonie 1 miałem nadzieje, po Horizonie 2 odpuściłem i teraz tylko czekam na dokończenie trylogii. MMO potrzebne temu jak świni pałac.
Bardzo dobrze, że GG tego nie robi. Niech nie zawracają im głowy pierdołami tylko niech GG się skupi na H3.
Wizja Sony to 3 glowne taktyki dzialania: remaster, koniec serii bo im sie nie oplaca albo nie chce zrobic nawet remastera i mobilka.
Czasem w drodze wyjatku wydadza jakas gre.
Nie opłaca się? Obie części głównej serii sprzedały się dobrze i miały dobre oceny więc z trójką gdyby zrobili ją tak samo byłoby też dobrze. Poza tym nie mogą tak po prostu skończyć serii, której historia jeszcze jest nieukończona.
Najbardziej mnie kiedyś rozwaliło porównanie jakiegoś typa, że Horizon 2 się sprzedał gorzej, bo miał ileś tam milionów sztuk było mniej niż "jedynka", ale że Horizon 1 wyszedł w roku 2017 roku, a dwójka wyszła w 2022 to już nie wspomniał XD.
Jakby był remaster bez trójki to by się GG pogrzebało.
Od razu widać, że gry nie robi zachodnie studio. Kobieta wygląda jak kobieta, a nie jak włochaty paszteciarz.