Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze Silmarils

Forum Top-listy
Dodaj komentarz
01.07.2026 18:19
doom45
1
odpowiedz
doom45
24
Stealth Ripper

Ciekawe ale absolutnie dla mnie nieznane

01.07.2026 19:48
Loon
1.1
odpowiedz
Loon
145
mohenjodaro
Image

doom45 i niestety trudno mi z czystym sumieniem powiedzieć "to koniecznie musisz nadrobić to i to", bo się raczej dość solidnie zestarzały. Ale wspaniałe studio, wspaniale kreowane światy, jakbym był miliarderem to bym wziął to studio co zrobiło Clair Obscur i kazał robić remake'i ;-)

02.07.2026 12:35
doom45
1.2
odpowiedz
doom45
24
Stealth Ripper

mohenjodaro A skąd ten piękny screen pochodzi? To jedna z tych gier Silmarils odnowiona czy jak?

02.07.2026 14:50
Loon
1.3
odpowiedz
Loon
145
mohenjodaro
Image

doom45 To Colorado odnowione niestety tylko w ChatGPT ;-)

02.07.2026 15:33
Iselor
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Iselor
51
Senator

Ale to nie jest wszystko od nich, bo gdzie Time Warriors czy Orientalne Noce? No i pamiętam że miałem w big boxie Asghan: The Dragon Slayer ale to było tak słabe że sprzedałem jednemu kolekcjonerowi xd

O, Metal Mutant bardzo nisko a ja cholernie lubie tę grę. A Robinson's Requiem...Za sam pomysł powinno być wyżej.

EDIT: Sorry, oceniłeś tylko to w co grałeś xd Ale Choc Time warriors to był pełniak w Gamblerze :)

post wyedytowany przez Iselor 2026-07-02 15:34:26
02.07.2026 18:16
Loon
2.1
odpowiedz
Loon
145
mohenjodaro

Iselor to już jest jakaś schyłkowa faza Silmarils, ja wiem, że między tymi grami jest tylko kilka lat przerwy, ale w owym czasie to było jakieś 2/3 mojego życia xD

Forum Forum Top-listy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl