A walnie to bardzo szybko bo już wiele firm jest pod ścianą bez modernizacji energetyki np Microsoft ma nakupowane elektrośmieci ale nie jest w stanie wszystkiego wykorzystać bo sieć nie wytrzyma takiego obciążenia.
Będzie jak z fotowoltaiką jak wszyscy się rzucili na zakładanie i musieli wprowadzić chore przepisy żeby ograniczyć montaż.
Nie wiem po co to zamieszanie - jak mam DDR 3 16 GB 3000 MHz i nie zauważyłem różnicy przy 120 GB 7000 MHz przy 99 % gier. Może nie gram w strategie i RTS i sieciówki i tam jest pewnie inaczej chociaż więcej niż 10 % FPS i tak sie nie da ugrać przy włączonych dlss i FG
Bez kitu, +1
Jak zmodernizowalem kompa z. 32 do 128 giga to żadnego wzrostu wydajności nie uswiadczylem. Scammed są te ramy. A już najmniej przydatne są do pracy, w takim after effects to nawet dostałem raz powiadomienie że po co mi tyle ramu i żebym komuś oddał.
w tym roku złożyłem nowego PC od podstaw. Kolejny jakoś pewno w 2029 :) także czekam cierpliwie na unormowanie sytuacji i z 3-4 kryzysy po drodze :D