Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: RPG akcji o polowaniu na bestie otrzyma potężne rozszerzenie. Pierwszy zwiastun Monster Hunter Wilds Ascendance ujawnia okno premiery

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
06.06.2026 11:05
Shamson
1
odpowiedz
Shamson
22
Legionista

Ciekawi mnie czy dodatek zmieni Wildsy na tyle, że przestaną być kupsztalem. A takich zmian potrzebaby bardzo dużo.

06.06.2026 11:48
Ergo
2
odpowiedz
Ergo
106
Senator

No jestem ciekaw co ten dodatek wprowadzi. Gra aktualnie jest zbyt casualowa, za bardzo uproscili farmienie surowców na bronie i zbroje, walka też bardziej dynamiczna i pozycjonowanie nie jest już tak ważne. Tego raczej nie poprawią, ale może dodadzą jakiś content dla weteranów serii.

06.06.2026 12:53
3
odpowiedz
Asmodeus
57
Senator

Patrzac na urywki... nie zapowiada sie, ze pozbeda sie tej casualizacji. Nadal widac latanie/jezdzenie na mouncie na autopilocie i walka w ktorej pozycja nie ma znaczenia (koles GSem wywalil 3 czy 4 spore ataki na morde rathalosa zanim mobek zareagowal, srsly?). Ah no i oczywiscie, poniewaz gra byla zbyt latwa, dodaja kolejne super ataki w stylu silkbinda czy artsow (booster glove czy cos). Na deser: 15 godzin nowej fabuly (z czego 13 godzin to filmiki, 30 minut na walke z lao shanem i 90min na zatluczenie pozostaluch nowych potworkow), zeby każule mogly poklepac sie po pleckach, stwierdzic ze "skonczyly gre, byl latwa" i moglo pojsc dalej do kolejnej gry do odhaczenia. Jak przez lata MH byly dla mnie peorder/day1purchase tak teraz... poczekam na komentarze od weteranow serii i na znizki.

post wyedytowany przez Asmodeus 2026-06-06 13:04:27
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl