Komentarze do wiadomości: „Resident Evil 9 sprawia wrażenie gry, której nikt już nie jest w stanie zrobić”. Capcom zaszalał z marketingiem, survival horror na Steam kupicie nawet w Żabce

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
01.03.2026 12:24
animatiV
1
odpowiedz
animatiV
111
The Ultimate PCMR

Możliwość kupna w żabce to chyba dla babci która chce zrobić prezent wnukowi. Nie widzę innego sensu.

01.03.2026 13:10
Pshemeck
2
odpowiedz
Pshemeck
60
Semper Invicta

Mam kod do tej gry, i mam problem, by to sprzedać za 200 zł. Nie każdy widać chce grać w ten tytuł :)

01.03.2026 13:31
3
odpowiedz
LiarHunter
0
Legionista

Resident Evil Requiem u mnie z dziś. Rozdzielczość 3840x2160 do tego DLSS 4, Path Tracing włączony oraz wszystkie ustawienia na maxa na karcie GeForce RTX5090 Laptop GPU i przy tym średnia to 271 klatek na sekundę. Gra wygląda naprawdę ślicznie i działa bez zająknięcia, serio i mówię to obiektywnie, nie mówię nic na temat samej gry a tylko o grafice. To jakby ktoś dalej mówił, że laptopy nie nadają się do grania!

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl