Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Reddit stał się paliwem dla wyszukiwarek i modeli AI, ale CEO platformy wciąż czeka na układ, który nie kończy się utratą ruchu

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
05.08.2026 19:17
1
1
odpowiedz
PCMREpic
61
Generał

Reddit stał się paliwem dla wyszukiwarek i modeli AI
oraz dla portali pokroju Gry-Online, które namiętnie produkują setki artykułów, cytując jakiegoś no-name z reddita.

05.08.2026 19:42
asasin24
2
2
odpowiedz
3 odpowiedzi
asasin24
52
Konsul

Reddit jest nawet bardziej żałosny od fejsbuka z zamordyzmem i cenzurą. Dostałem bana za dyskusję z jakimś Ukraińcem, w której powiedziałem jak UPA mordowało Polaków. A później perma bana za udział w dyskusji dlatego coraz więcej wyborców głosuje na prawicę, bo powiedziałem, żeby włączył sobie na YouTube zestawienie wypowiedzi lewicy. Tam jest taki poziom kłamstwa i fałszowania rzeczywistości, że jeśli modele LLM czerpią stamtąd widzę, to tylko im współczuć.

05.08.2026 21:42
2.1
3
odpowiedz
ArnoldBoczeQ
6
Legionista

asasin24 Bredzisz

06.08.2026 00:19
Herr Pietrus
2.2
1
odpowiedz
Herr Pietrus
247
Jestę Grifterę

asasin24 Zależy od grupy i moderacji. Nie potrzeba Reddita, by stworzyć toksyczny klimat! (patrz: Elektroda :))

06.08.2026 00:34
2.3
3
odpowiedz
Asmodeus
59
Senator

asasin24 Jak na subreddicie o pieczeniu chleba wyskakujesz z UPA i innymi odpalami to nie dziwota ze poleciales...

06.08.2026 07:45
3
odpowiedz
jako8
7
Pretorianin

Jedna wielka kupa te portale społecznościowe!!

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl