Komentarze do recenzji: Recenzja Diablo 4: Lord of Hatred. W końcu dobra wersja gry, za którą trzeba zapłacić ponownie

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
21.04.2026 18:08
abesnai
👍
1
3
odpowiedz
abesnai
110
Kociarz

Ale niesmak po tym, w jaki sposób agresywnie zmonetyzowano coś, co tak naprawdę jest nadal tylko zwykłą naprawą podstawowych założeń gry, pozostaje wciąż potężny. I to jest ten gorzki wniosek, z którym Was dzisiaj zostawiam.
I za to dziękuję. Solidna, krytyczna recenzja, rzucająca światło na bolączki produkcji jak i pozytywy oraz samą politykę Blizz.

post wyedytowany przez abesnai 2026-04-21 18:10:37
21.04.2026 18:36
ODIN85
2
1
odpowiedz
ODIN85
51
Senator

Ci co grają od premiery zostali zrobieni bez mydła.

21.04.2026 18:36
DexteR_66
3
1
odpowiedz
DexteR_66
18
Generał

Premium VIP

Jeszcze z rok poczekam i może kupię w końcu.

21.04.2026 19:00
4
odpowiedz
shezz810883834a
12
Chorąży

"loot trochę stracił na byciu „fun”." A to byl kiedykolwiek fun? Zalewanie ekranu gownem ze nie możesz podnieść przedmiotu bo jest zawalony 10 innymi, po 10 razy leci to samo ze sladowa różnica statystyk.

21.04.2026 19:14
5
odpowiedz
NekoRei
2
Centurion

Chyba sobie dopiero przetestuję to diablo jak całkowicie zakończą wsparcie i wydadzą jakąś ostateczną wersję gry. I to pewnie już po czasie w niższej cenie. Kupowanie gier na raty i później dopłacanie za poprawianie gry to jakiś absurd. Rozumiem jak gra jest przepełniona zawartością i wszystko w niej działa a później płacimy za dodatki, ale nie to co się dzieje tutaj. Tak jak z Dragons Dogma 2. Niby nadchodzi dlc, ale co z tego jak ja kupiłem na premierę mocno wybrakowany produkt z którego byłem bardzo niezadowolony a teraz mam płacić jeszcze dodatkowo za rozwiązanie problemów które miałem z podstawką? Trochę podobna sytuacja.

21.04.2026 19:18
6
odpowiedz
boltven
1
Legionista

A gdzie coś o tych nowych Uber mitykach 900? To drop ze zwykłych bossów typu Belial czy jacyś specjalni bossowie je dropia na wyspie z szansą niższą na mityki?

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl