Komentarze Ranking Obsidian Entertainment

Forum Top-listy
Dodaj komentarz
27.03.2026 23:43
Silvaren
1
odpowiedz
Silvaren
8
Konsul

W Kijek Prawdy grałem raptem parę godzin, bo wydawało mi się, że dobrze byłoby najpierw obejrzeć serial. Ilekroć zaczynałem South Park to tak w połowie drugiego sezonu przerzucałem się na coś innego, a mam taką nerwicę natręctw, że wracając po latach zaczynałem od pierwszego odcinka pierwszego sezonu.

28.03.2026 00:30
Bogas
2
odpowiedz
Bogas
209
Senator

Old world blues tak nisko? Osobiście bawiłem się przy tym DLC odrobinę lepiej niż w Honest Hearts. A na pewno dużo lepiej niż w Dugeon Siege 3. Dla mnie obok kijka to najgorszy rpg Obsidianu, a grałem w wszystko.

28.03.2026 01:14
mohenjodaro
3
odpowiedz
mohenjodaro
130
Mieszkaniec Beregostu

Pentiment świetna gra, nawet jeśli momentami (krótkimi) się nudzi, to za pomysł, wymiar artystyczny, fabułę itd. dałbym tier S

28.03.2026 01:25
Kwisatz_Haderach
4
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
23
GIT GUD or die trying

Alpha Protocol dobrze zremasterowany (sterowanie, feedback strzelania, bugi) u mnie wskakuje do S. ;)
Obsidian Pliz.

EDIT: NIe wiem czemu ale myslalem ze Obsidian zrobil dwa South Parki? heh to kto zrobil sequel? Ja lepiej sie bawilem przy dwojce niz jedynce. Glownie przez to ze mi ten caly superbohaterski sznit i nadzianie komiksowymi nawiazaniami/zartami mocno siadly.
Choc klasy Zyda nie zapomne nigdy. ;)

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-03-28 01:32:12
Forum Forum Top-listy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl