Komentarze do wiadomości: Psychologia mówi, że dorośli z roczników 80. i 90., którzy dorastali z grami wideo, a obecnie są rodzicami, mają nieoczywistą przewagę w wychowywaniu dzieci

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
20.04.2026 21:06
Sadistic Son
1
1
odpowiedz
Sadistic Son
113
Imperator

No to ja postępuję wprost przeciwnie - wręcz zniechęcam moje dzieci do gier, bo nie chcę żeby tak się od grania uzależniły jak ja. Gdybym nie był graczem to bym pewnie nie wiedział o takim niebezpieczeństwie.

20.04.2026 21:14
1.1
3
dostepyc
1
Junior

Sadistic Son pisząc w ten sposób określasz się na człowieka którego gry były przekleństwem i sprowadziły na złą drogę. A jednak masz dzieci, wychowujesz je, raczej nie ćpasz, pijesz. Pracujesz. Czy gry naprawde są takie zle. ? Jesli będziesz dziecku karcił za grę gdzie indziej po blokuje swój wolny czas i oby nie w złych używkach

20.04.2026 21:46
WolfDale
1.2
2
WolfDale
96
~sv_cheats 1

Via Tenor

Biedne dzieci...

20.04.2026 21:20
2
odpowiedz
Asmodeus
54
Senator

Oczywiecie, ze maja. Grajac ze swoim dzieciakiem zawsze wygraja kazda nawalanke slowna w grze tekstem "i fuck your mom"

post wyedytowany przez Asmodeus 2026-04-20 21:20:37
20.04.2026 22:01
DrAmok
3
2
odpowiedz
1 odpowiedź
DrAmok
59
Centurion

Mam 41 lat . Gram od 8 roku życia . Miałem c64 , Nintendo potem 386sx i tak już zostało do dziś . Mam dwie córki obie grają ale wola jednak grać na tabletach choć mają Pc i Xboxa . Sam mam kompa za 25k i czasem razem przechodzimy jakieś gry . Uważam że jest dobrze . Żona też już się przyzwyczaiła że gram po 4-8 h dziennie . 
Prawdopodobnie jakby nie gry skończył bym w kryminale bo w takim towarzystwie się też obracałem . Jednak często kiedy były jakieś akcje ja grałem w domu i to mnie uchroniło .
Nie żałuję tego że "przegrałem" życie . Bo dobrze mi z tym i zamierzam grać dopóki będę tym zainteresowany .

20.04.2026 22:30
3.1
freedomatic
26
Legionista

DrAmok mam 45 i gram od 6 :)

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl