Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: PS Plus Extra i Premium na sierpień 2026: Sony ujawniło 10 gier. Są wśród nich hity pokroju Kingdom Come: Deliverance 2 i Helldivers 2

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
13.08.2026 08:33
1
odpowiedz
Asmodeush
1
Junior

Przecież Dying Light 2 jest teraz w Essentialu

13.08.2026 13:21
Artur676
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Artur676
71
Generał

Chyba najlepsza oferta od powstania abonamentu, ale co z tego. Za płyty ban na Sony.

13.08.2026 13:28
2.1
odpowiedz
Kruspl
1
Junior

Artur676 u mnie to samo, niestety ponad 23 letnia historia z playstation właśnie się u mnie zakończyla, dzisiaj anulowałem plusa no i cóż, było miło, wracamy do piecyka.

13.08.2026 14:32
maciell
3
odpowiedz
maciell
144
Senator

Oj boli tylek od ludzi co nie przedluzyli abo.

13.08.2026 14:50
Morgana
👍
4
odpowiedz
Morgana
145
EDGElord
PLUS

O w Hell is Us chętnie zagram.

14.08.2026 07:43
5
odpowiedz
AnaIDestroyer PL
1
Junior

Witam, od decyzji o porzuceniu płyt nie przedłużałem abonamentu, nawet nie włączyłem od tego czasu swojej peeski. Czuję się oszukany i żadne gry dodawane do plusa tego nie zmienią. Wszystkie gry które są moją miłością mam na płytach Demon souls, dark souls 1,2,3, Bloodborne, jedynie Elden ring cyfrowy. Znajdzie się jeszcze parę nie soulsowuch gierek, resztę już ograłem. Zdążyłem już złożyć PC….

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl