Komentarze do wiadomości: „Przestaliśmy skupiać się na tych, którzy nas nienawidzą”. Ubisoft o sekretnej strategii walki z hejtem Assassin's Creed Shadows

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
06.11.2025 10:55
1
2
odpowiedz
damianp2581114172023262932
7
Legionista

Tu nie chodzi o hejt co o sprzedaż bo przez swoje złe decyzje zarobili mniej kasy gra dawniej by mogła mieć sprzedaż taką jaką ma teraz yotei nie dziwię się Japończykom że hejtowali jak im dali czarnoskórego samuraja który co prawda był kiedyś na prawdę ale niczym nie został zapamiętany na szczęście przez większą część gry można grać tylko Naoe która jest fajniejszą postacią i nie miałem wcześniej przed graniem w to informacji że mogę grać jedną a powinni to promować trochę mnie denerwuje system walk przy unikach lata gdzieś na boki zamiast zrobić faktyczny unik ale gra jest mniej nudna niż tsushima nie ma tylko takiego idź zabij Mongołów później idź tam bo zaatakowali wioskę zabij Mongołów po dłuższym czasie takie coś męczy

post wyedytowany przez damianp2581114172023262932 2025-11-06 10:57:37
06.11.2025 11:11
😂
2
4
odpowiedz
Samaritan
30
Generał

Już dawno powinni skupić się na fabule i rozgrywce, odpuszczając tokenizację i marketingowe sztuczki. Ale jak wiadomo, wszystkiemu winni hejterzy, Ubisoft nie zrobił nic złego

06.11.2025 12:32
3
3
odpowiedz
sabaru
29
Senator

Ale wyników sprzedaży gry dalej nie podali.

06.11.2025 12:55
4
3
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
10
Generał

Ich fani nawet tej gry nie lubią.
Ostatnio dodali futurystyczne bronie z laserowym karabinem snajperskim, na domiar złego jest to płatny dodatek, kolejne P2W w ich grze singleplayer.
Idealnie wpasowuje się w ich slogany o oddaniu hołdu kulturze japońskiej oraz trzymaniu się autentyczności.

06.11.2025 13:03
Rzato
5
1
odpowiedz
Rzato
14
Legionista

Mogli nie defekować na kulturę Japonii skoro tak szumnie reklamowali samurajski setting gry.

06.11.2025 13:40
6
odpowiedz
Ironknight
1
Junior

Ograłem niemal wszystkie AC. UWIELBIAM tę serię. Nie każdą część uważam za genialną, nie każdą nawet za dobrą. Ale AC shadows? To jest GNIOT. Tak, mam w tej grze 100h ale nigdy nie wrócę do niej. Z kolei Valhallę, Odyssey i Origins ukończyłem 2 razy i kiedyś wrócę znowu. Shadows to regress. Brak wątku isu, brak mini gierek, żałosna fabuła, czarny samuraj, projekt świata taki, że nie da się go eksplorować, możecie najwyżej chodzić po ścieżkach. Żenada. Podobno dużo nowej krwi nad tym pracowało podczas pandemii. Widać, widać. Najgorsze, że zepsuli tak genialny setting.

06.11.2025 13:44
7
odpowiedz
sabaru
29
Senator

Czyli będzie teraz tak że będą robić dalej takie gry, a potem będą się zastanawiać dlaczego się nie sprzedają. xd

post wyedytowany przez sabaru 2025-11-06 13:44:31
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl