Komentarze do wiadomości: Powstanie Avatara 4 jest „bardzo prawdopodobne”, ale James Cameron chce wprowadzić zmiany

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
10.03.2026 13:30
kamikadze
👎
1
1
odpowiedz
kamikadze
2
Centurion

Szczerze, to dla mnie takie produkcje, to marnowanie zasobów planety.

10.03.2026 14:07
sakkra
1.1
sakkra
84
Generał

kamikadze najbardziej denna, przepłacona seria filmów jaka powstała

11.03.2026 07:56
1.2
1
Beneksor
18
Generał

sakkra no widzisz, a mimo to zarobiła ponad 6,5 mld dolarów, stając się jedną z najbardziej dochodowych marek w historii kina (trójka zarobiła już 1,4 mld dolarów, a jedynka wciąż jest najbardziej dochodowym filmem wszech czasów). Czyli wychodzi na to, że nie masz pojęcia o czym piszesz, bo ludzie ją uwielbiają.

post wyedytowany przez Beneksor 2026-03-11 08:00:32
10.03.2026 14:17
prawdziwy
2
odpowiedz
prawdziwy
37
Konsul

Bardzo mnie to cieszy, rewelacyjne filmy  czekamy na więcej.

10.03.2026 22:09
3
odpowiedz
remag
52
Konsul

I bardzo dobrze, że w następnych Avatarach Cameron chce wprowadzić zmiany. Avatar: Istota Wody i Avatar: Ogień i Popiół były spoko, choć bez wad się nie obeszło z fabułą na czele.
P. S.: Cameron powinien był też zachęcić innych ludzi z branży filmowej do walki z Sztuczną Inteligencją poprzez propagandowe filmy przeciwko Sztucznej Inteligencji twierdząc, że blockbustery przetrwają bez Sztucznej Inteligencji, a nawet, że branża filmowa przez Sztuczną Inteligencję może upaść na zbity r.j.

11.03.2026 06:55
4
odpowiedz
FSB znowu nadaje
43
Generał

Nie powstanie czwórka? Ja nawet nie wiedziałem że zrobili trójkę.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl