Komentarze do wiadomości: Popularna kosmiczna strzelanka dostała wielką porcję nowości. W drugim roku po premierze rozwój Space Marine 2 nie hamuje

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
02.10.2025 08:27
1
odpowiedz
lukaszk258353841
1
Junior

ten artykuł tal bardzo ssie
to jest taki bait
wstydź się chłopie wstydź, za przedstawianie beznadziejnego info

17.10.2025 09:03
Shadoukira
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Shadoukira
113
Chill Slayer

Wydaje mi się, że ostatnio wersje demo gier wracają do łask, co według mnie jest bardzo pozytywną rzeczą. Swobodne przetestowanie gry przed jej premierą lub po prostu sprawdzenie, czy dany typ gry się nam spodoba to super sprawa.

Ja tak np. sprawdziłem sobie grę The first Berserker Khazan, gdzie ja raczej fanem gier ala Dark Souls nie jestem, a ta gra nawet mi się spodobała, a demo dało mi zabawę na około 3 godziny. Niestety z tego co ostatnio widziałem demo dla tej gry zostało zawieszone ze względu na to, że stało się przestarzałe względem tego co gra teraz oferuje, ale chyba powinno niedługo wrócić.

26.11.2025 01:01
2.1
tynwar
97
Senator

Shadoukira
no, to naprawdę super sprawa. Oby było jeszcze lepiej!

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl