Komentarze do wiadomości: Polska trylogia podbija HBO Max. Polacy na potęgę oglądają widowiska z Marcinem Dorocińskim i Mają Ostaszewską

Forum komediowe
Dodaj komentarz
20.01.2026 09:06
1
odpowiedz
Bulioner
6
Centurion

Czy Ostaszewska to ta histeryczka, co sprowadza lekarzy oraz inżynierów z Syrii i reszty głębokiego świata?

20.01.2026 09:37
1.1
QrKo
168
Yarr!

Nie mam pojęcia, ale jak słyszę jej pretensjonalny ton, to mam wrażenie że jedyne co dało by się z nią obejrzeć to jakieś nieme kino.

20.01.2026 09:46
1.2
trumpf
12
Generał

wczoraj zobaczyłem właśnie trojeczke, no i właściwie to nie wiem.

Dorocinski i ten od reklamy Łomży w sumie grjaa pierwsze skrzypce, Ostaszewska gra samą siebie by na końcu pokazać, że to ona jednak jest z tych normalnych.

takie 6/10

jednak jedna rzecz doprowadzała mnie do szału. Nie mam pojęcia kto tam jest odpowiedzialny za produkcję dźwięku i postmix ale ta osoba powinna zostać wydalona z Polski. Od dawien dawna zauważyłem, że generalnie polskie wersje filmów (zwłaszcza animacje) mają ścieżkę audio totalnie źle zmiksowaną, co prowadzi do tego że ciezko cokolwiek zrozumieć

post wyedytowany przez trumpf 2026-01-20 09:58:41
Forum Forum komediowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl