Komentarze do wiadomości: Polak własnoręcznie zbudował swoją wersję samochodu wartego 2,4 miliona euro, która działa jak rower

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
04.11.2025 15:32
1
1
odpowiedz
bjblazkowicz
11
Legionista

Niezła zmyła z tym zdjęciem. Myślałem, że tak wygląda ta replika. Dałem się nabrać i wszedłem w newsa.

04.11.2025 21:19
Xsardass
1.1
Xsardass
160
The Next Pirate King!

Musze pamiętać by omijać dział tech na GO za takie clickbaity.

04.11.2025 16:29
Cziczaki
2
odpowiedz
Cziczaki
201
Renifer

Sporo już było takich Wietnamczyków i Chińczyków co robili auta na pedały w tym właśnie te Bugatti, także polak nie zrobił nic nowego ani odkrywczego.

04.11.2025 17:44
3
1
odpowiedz
Beneksor
12
Konsul

Tylko, że to jest jakiś śmietnik, a nie replika. Naprawdę wstydzilibyście się o takich bzdurach pisać. Niedawno widziałem w tv reportaż o gościu bodajże z Tajwanu, który robi dla dzieci repliki aut z drewna i to jest dopiero sztos, bo wyglądają naprawdę świetnie, a przy tym jeżdżą (mają napęd elektryczny). Twórcą zainteresowało się nawet Lamborghini i zaprosili go do swojej siedziby. Niestety replik nie może sprzedawać ze względu na znaki towarowe, ale sprzedaje wymyślone przez siebie pojazdy i wyglądają naprawdę świetnie. Niedawno sprzedał jeden za grubo ponad 100 tys. zł.

04.11.2025 21:18
4
odpowiedz
potrzymajmipiwo
17
Legionista

Jakbym bym ślepy to może bym i pomyślał że to bugatti. Ale że nie jestem, to pozostaje mi się pośmiać.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl