Ale to chyba dobrze, że problemy produkcyjne wychodzą przed premierą. Premierę się przesuwa, grę poprawia i wychodzi coś fantastycznego jak AC: Shadows. O wiele gorzej by było, gdyby zamiatali problemy pod dywan, robili premierę, w której "gra działa świetnie na PS4" a później okazała się niegrywalną kupą z ogromną liczbą zwrotów jak CP2077. ;)
A co jest fantastycznego w AC Shadows? Chciałem zagrać, ale jak ma być to samo co w Valhalli czyli milion badziewia do zbierania i innych zapychaczy to odpuszczam.
Szok i niedowierzanie. Ludzie mają uprzedzenia do rzeczy X i lubią rzeczy Y. No kto by pomyślał.
Assassin Shadows bardzo dobra gra, a technicznie na ps5 pro wymiata.
Tak jak nie przepadam za Ubi$hitem i uważam, że się totalnie stoczyli na dno. Tak w Far Try 7 i Black Flag Resync bym chętnie pograł. Mam nadzieję, że nie zbankrutują do tego czasu.
Pewnie 2027 rok bo wcześniej trochę ciasno ale zobaczmy, czekam na ten nowy Black Flag bo stary najlepszy z serii Assassins Creed.
Bez sensu. Ja już kupiłem raz Black Flag. I teraz mam znów płacić pełna cenę. Dla posiadających ten tytuł powinien po prostu zmienić się na koniec Ubi w nową wersje. Ewentualnie dopłacił bym gdyby to wyszło jako swoiste DLC, ale kiedy oni chcą mnie okraść to jak się zwrócę po ten tytuł do torrentow. wyjątkiem kiedy zapłaciłem dwa razy był Resident Evil 2 i 3 ale to wyszło 20 lat później i naprawdę zostało stworzone od nowa. A tu przenieśli na inny silnik zrobili upscaling tekstur pewnie jeszcze z użyciem AI i płac naiwniaku za ten sam cukierek w nowym papierku.
Jeżeli w remake’u zwiększą powierzchnię akwenów, zmniejszą prędkość i zwrotność statków i zwiększą czas i ilość obrażeń potrzebne do zatopienia statków, może w końcu będzie się dało w to zagrać. Obecnie to jest arcade’owa karykatura bitew morskich.