Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Po 3-letnim opóźnieniu Naruto wreszcie potwierdza nowy limitowany serial anime

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
29.09.2026 09:55
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
43
Senator

No to prawda, 200 odcinkow filerowych nie wystarczylo :p

29.09.2026 09:56
2
odpowiedz
katai-iwa
74
Legend

Nie lepiej wymyslić coś po ostatnim filmie Shippuuden?

29.09.2026 10:29
3
odpowiedz
robertoV
29
Generał

Myślę, zarobili by ekstra na przepisanie od nowa wszystkich odcinków skupiając się wyłącznie na tym co było w mandze, bez rozmydlenia tymi gównianymi fillerami, z lepszą animacją bo niektóre to chyba nawet mi osobiście choć się nie znam by mi było wstyd pokazać przed tyloma widzami ale podejrzewam, że wtedy produkowano to jak po najniższej cenie więc jakość była gówniana. Wystarczy porównać pierwszy sezon do reszty i widać spadek jakość, tak samo jak w drugim i trzecim sezonie One-punchman do pierwszego.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl