Komentarze do wiadomości: Po 10 latach Windows naprawił błąd męczący użytkowników PC; koniec z samoczynnym restartem komputera

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
04.11.2025 13:31
pieterkov
1
1
odpowiedz
pieterkov
161
Senator

Nie wiem jak u innych, ale u mnie działało to tak, że komputer restartował się, żeby dokończyć aktualizacje między 30 a 100% a potem faktycznie się wyłączał - nie wracał już do pulpitu gdy aktualizacja dobiła do 100% po restarcie. Dzięki temu następnego dnia pc był gotowy do pracy.
Teraz jak to zmienią to następnego dnia znowu trzeba będzie oglądać postęp aktualizacji między 30 a 100%.

04.11.2025 16:02
Cziczaki
2
odpowiedz
Cziczaki
201
Renifer

Te 100% i tak zajmuje niecałą minutę, więc problem czasowy nie występuje. Natomiast zdarzyło się już nie raz tak, że przychodząc rano do pracy miałem już włączony komputer, bo zamiast się wyłączyć bo przez aktualizację na koniec uruchamiał się ponownie.
Trochę to dziwne że tyle kasy zgarniają za klucze zarówno od klientów indywidualnych jak i firmowych, a dopiero teraz ogarnęli taki problem.

post wyedytowany przez Cziczaki 2025-11-04 16:03:33
Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl