To już nie te czasy kiedy w opuszczonym kiosku w wypizdowie małopolskim można było wybierać spośród co najmniej pięciu tytułów prasowych z pełnymi wersjami gier na CD, które nie pochodziły z odrzutów. Ok, może nie były to "nowe i fajne gry", ale dzięki np. ŚGK można było pograć w wiele klasyków, włączając w to Dark Earth czy Ubika, a przecież swego czasu KŚ GRY też umieszczało niezłe fulle, np. Septerra Core czy Jack Orlando. Pozostało po tym wspomnienie.
Jedyne pismo, które trzyma poziom pod tym względem to CD Action. Choć można im zarzucić, że fani klasyków sprzed 2000 roku nie znajdą nic dla siebie ;-).
Nie ma "świeżych" pełnych wersji, są dołączone dwa starsze pisma z naszych wydawnictw z pełniakami na DVD. Można trafić na numery z m.in. pełną wersją Prince of Persia: Piaski czasu, pierwszym Far Cry'em, Rise of Nations: Rise of Legends, Baldru's Gate Gold, trylogią Fallout (1, 2 i Tactics) czy C&C: Red Alert.
Nie cierpię jak w Play'u są "gry na odwrocie". To gry,które już dawno były,a ja zwykle kupuje te gazetę dla gierek.
Jak już dajecie gry z magazynu, to tak, by było widać jakie, a nie że trzeba kupować w ciemno... A jak dostanę te, które już mam to dupa...
Behemoth - czasem dajemy, a gry sprzed 2000 roku znajdziesz na naszych coverkach sprzed paru lat. :)
I jak kto ktos ladnie powiedzia; "Play musi miec bardzo czyste magazyny". :P
rzaba89nae ---> nie da się. Kioskarze "głupieją" i stawiają pisma na półce złą stroną.
smuggler ---> I jak kto ktos ladnie powiedzia; "Play musi miec bardzo czyste magazyny". :P
Nie ma dnia ani godziny, żeby nie wbić szpili, co :)? (chociaż to bardziej 'igiełka' ;)))
Tak, cale zycie swe poswiecam zeby tylko Playowi dogryzc i szpile wam wbijac... :P
Akurat tutaj po prostu docenilem finezje owego stwierdzenia (autora szukaj na markolfie). Umiem docenic dobry zart, nawet gdy sam jestem jego obiektem, a przyznasz ze uwaga owa wyrasta ponad trywialne docinki i dogryzki...