Komentarze do wiadomości: Pierścienie Władzy powrócą na Prime Video szybciej, niż zakładano. 3. sezon najdroższego serialu Amazona zadebiutuje jeszcze w tym roku

Forum filmy i seriale fantasy
Dodaj komentarz
23.04.2026 10:07
1
odpowiedz
Ash42
19
Legionista

"dla fanów pierścieni władzy" OBU?

23.04.2026 11:38
2
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Sebcza_k
43
Konsul

Nawet nie odpalę odcinka - 1 sezon obejrzałem , 2 tylko paręnaście minut bo tego się nie da oglądać pomimo że jestem fanem uniwersum Władcy .

Aktorzy dobrani to jakaś porażka , twarzy Elronda nie mogę przeboleć

post wyedytowany przez Sebcza_k 2026-04-23 11:39:14
23.04.2026 13:36
2.1
WindMorro
15
Pretorianin

Sebcza_k Bo to nie jest serial dla fanów WP, oni tego nie tkną kijem. To serial dla Zetek, ważniejsze jest to, że są reprezentowane wszystkie kolory skóry, niż jakaś tam fabuła czy szacunek do materiału źródłowego.

23.04.2026 15:47
2.2
makaronZserem
55
Generał

Sebcza_k Problem tego serialu jest taki, że nawet jak pominiesz lore to jest mega bez sensu, nielogiczne decyzje postaci, zachowania, sceny z tyłka, deus ex machina i inne brednie. Ten serial obniża IQ oglądającego, pal diabli czarne elfy, krasnoludy czy hobbity (które nie istniały w lore Tolkiena), gdyby sen serial miał jakiś logiczny sens, a nie był zlepkiem pomysłów, na zasadzie zrobimy coś, BO TAK, to można byłoby to jeszcze strawić.

Jako wielki fan Tolkiena dałem szansę, cały pierwszy sezon się męczyłem, dalej już nie zamierzam.

23.04.2026 12:02
Wronski
😒
3
2
odpowiedz
Wronski
39
Senator

"Pierścienie Władzy powrócą na Prime Video szybciej, niż zakładano. 3. sezon najdroższego serialu Amazona zadebiutuje jeszcze w tym roku"
O moj boze...

post wyedytowany przez Wronski 2026-04-23 12:02:57
23.04.2026 15:57
Elwe Thingol Singollo
👍
4
odpowiedz
Elwe Thingol Singollo
14
Pretorianin

Cieszę się, oby wyciągnęli wnioski z niedociągnięć :)

Forum Forum filmy i seriale fantasy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl