Komentarze do gry: People of Note

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
12.07.2026 21:01
skibru74
1
odpowiedz
skibru74
3
Legionista
7.5
PC

Zacznę od głównej wady, jaką jest system walki. Sam system jest poprawny, ale ilość punktów zdrowia, jaką mieli przeciwnicy, naprawdę mnie psychicznie wymęczyła, przez co pomijałem zwykłe walki. Starcia z bossami również mogły irytować i wrzucały w pętlę leczenia/obrony ataku, w kółko tura po turze, drążąc absurdalnie wysokie zdrowie przeciwnika. Wszystko inne było moim zdaniem genialne; zagadki naprawdę uczciwie skłaniały do myślenia, a postacie i dialogi były bardzo dobrze napisane i zagrane, co sprawiało, że w przeciwieństwie do walk, nie miałem absolutnie żadnej ochoty ich pomijać. Strona muzyczna była, moim zdaniem, na bardzo wysokim poziomie; było nawet kilka utworów, które dodałem do mojej playlisty. Napisy końcowe to absolutny peak i widać w nich pasję, którą czuć podczas gry

post wyedytowany przez skibru74 2026-07-12 21:09:08
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl