Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: OpenAI banuje konta powiązane z Chinami. ChatGPT miał podsycać strach przed cenami prądu przez centra danych

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
12.06.2026 19:58
1
2
odpowiedz
lee32147
85
Konsul

"Sprawcy popełnili jednak podstawowy błąd, ponieważ przekazywali do chatu raporty ze swoich prac. To dało analitykom OpenAI wgląd w notatki z rozpracowywania algorytmów Facebooka, narzędzi reklamowych, a także działania grup i rekomendacji."

Wspaniała wiadomość, żadne dane przekazywane ChatGPT nie są prywatne i OpenAI ma do nich pełny dostęp. Tylko czekać na pierwszy wyciek danych z firmy i to będzie olbrzymi problem dla wielu ludzi.

12.06.2026 23:09
Lothers
1.1
1
odpowiedz
Lothers
216
Senator

lee32147 Nie będzie. Ludzie sami się na to zgodzili, zgodnie z maksymą człowieka o niskim ilorazie: nic nie zrobiłem, to nie mam się czego bać. A po co stworzyli narzędzia, jak nie do kontroli takich mas? Polecam Diamentowy Wiek Stephensona, chociaż jest nie do końca o tym, ale mówi o technologicznym reżimie.

12.06.2026 20:00
Felipe
2
odpowiedz
Felipe
28
Messiah

Czyli ChatGPT sam w siebie uderzał strasząc tymi cenami prądu.

12.06.2026 23:06
Lothers
3
odpowiedz
Lothers
216
Senator

Czyli w USA większy reżim niż w Chinach? Stare, znałem.

13.06.2026 14:30
4
1
odpowiedz
pawel1812
82
Generał

Ciekawe jak duża częśc hakerów obecnie robi to samo z produktami Anthropica tylko po to, żeby wytworzyć sobie backdoory w przyszłych produktach Bigtechów...

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl