Komentarze do wiadomości: Ojciec cyklu Assassin's Creed zaprezentował 1666: Amsterdam i od razu miał dla nas miłą, darmową niespodziankę

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
06.06.2026 01:56
Drzesaru
1
odpowiedz
Drzesaru
84
Konsul

Sam zwiastun mnie raczej nie bardzo zainteresował, ale na scenę wyszedł twórca Assassin's Creed i teraz delikatnie zainteresowany jestem.

06.06.2026 02:22
1.1
odpowiedz
pawel1812
80
Generał

Drzesaru
Na Steamie jest Demo, ale ono jeszcze bardziej nie zachęca do tej gry... Ewidentnie Twórcy nie potrafią w dema... Zamiast wrzucić jakies ciekawe elementy gameplayu, to jest chodzenie i klikanie tego co gra każe, w miejscach które trzeba ustalić.
Co prawda gra każe zainwestować w pada, a ja grałem na klawie i myszce, to dla mnie, jak ktoś ma wrzucać tak zrobione demo, to chyba lepiej by go nie wrzucał...
Wrzucanie dema ma sens, ale nie jak gra jest w takim stanie. Graficznie jest git, chociaż nierówno, ale brak mechanik bardzo boli... Takie mechaniki szło by dodać... O dziwo historia wydaje się być spójna, mimo, że to troche abstrakcyjny świat.... Ale chwalenie się tym aspektem w demie bez gameplayu ma mało sensu.

post wyedytowany przez pawel1812 2026-06-06 02:25:56
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl