No fajnie, a tu tutaj główni bohaterowie, którzy bardzo przypominają tych z oryginału
To nie jest reebot, tylko kontynuacja. W sensie oni mają być następcami oryginalnej obsady i będą nazywać się inaczej, tak by nie zmieniać istniejących bohaterów. Więc czemu mają być podobni.
Kto wie, może ktoś z oryginalnej obsady będzie się okazjonalne pojawiał.
Tj. to jest takie nie wiadomo co, bo z tego co czytałem, nowi bohaterowie mają wznowić pracę archiwum X po tym jak zostało zamknięta, nie jak Mulder budować je od zera. Ale nie chcieli robić stricte kontynuacji ze względu na to, że nie wiadomo czy się uda zrealizować powiazania z oryginałem czy nie. Jednak ma to się dziać w tym samym uniwersum, w którym działy się oryginalne archiwum X. Czyli takie trochę nie wiadomo co. Na pewno nie miał to być hard reboot.
Ale może coś się w planach zmieniło odkąd czytałem o tym jakiś czas temu.
Mówisz poważnie czy to żart?
Skoro już hindusa dali to mogli zrobić ten serial w stylu bollywoodzkich produkcji, czyli ogrom tańców i śpiewów, a także wślizgów koni pod ciężarówkami :)
Super, ale dlaczego tak mało Indian w amerykańskich produkcjach? Red lives dosn't matter? przecież to ich kraj, a nie wszechobecnych Murzynów. Chodzi o powody rasistowskie?