Komentarze do wiadomości: „Obojętni i pazerni na pieniądze idioci.” Weteran Bungie przypomniał wydarzenie, które jego zdaniem pokazuje sposób myślenia kierownictwa w branży

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
07.07.2026 13:51
1
1
odpowiedz
Robak82
48
Chorąży

No i super, czas na reset. Pracownicy niech zakładają małe studia i niech tłuką dobre gry bez głupich prezesów nad sobą. Szkoda tylko dużych IP bo pewnie korpo się ich nie pozbędzie i do końca świata będą robić średniaki albo kiepskie gry. Ja już od dawna nie gram w gry AAA, tylko AA i indyki, w takich grach jeszcze widać że deweloperom sie chce, a i cena nie jest z kosmosu. Oczywiście są wyjątki takie jak Crimson Desert i mam nadzieje że cały czas jeszcze CDP RED.

07.07.2026 13:52
Mówca Umarłych
2
odpowiedz
Mówca Umarłych
144
Pan Milczącego Królestwa

Ale czy to na pewno tylko problem kierownictwa, a nie również podwładnych, którzy zamiast górze wyjaśnić potencjalne zagrożenia i konserwacje, udaje zachwyt utwierdzając ją w przekonaniu, że to dobra droga?

post wyedytowany przez Mówca Umarłych 2026-07-07 13:55:25
07.07.2026 14:40
3
odpowiedz
Funky
9
Legionista

jak ktoś grał w destiny wystarczająco długo to widział jak bungie się stacza. hive, vex i darkness to był pikuś przy tym jakim villanem marki był eververse. drzwi w quescie zbugowane przez tydzień? nie ma problemu, zdarza się! sklep z mtx nie działa? sprawa dostaje priorytet i jest rozwiązana w przeciągu kilku godzin. pomimo spędzenia 5k+ godzin w destiny2 wcale mi nie szkoda tego co stało się z tą marką i bungie. zasłużyli sobie na to. a najgorsze w tym jest to, że wcale tak nie musiało być.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl