Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nowy nr 1 Prime Video to jedno z najbardziej oczekiwanych fantasy roku. Wystarczyły mu 24 godziny, by stać się hitem streamingu

Forum filmy i seriale fantasy
Dodaj komentarz
24.07.2026 08:12
1
odpowiedz
D-Bil
12
Legionista

Niech Amazon lepiej uważa, takie rzeczy mogą się spodobać fandomowi, a nie szerszej publiczności...

24.07.2026 15:04
2
odpowiedz
LegendPL
5
Junior

Albo jestem za stary, albo ten film jest przeciętny. Za dzieciaka byłem fanem He-Mana. Fajnie porobione, odwzorowane, ale zaraz glupawe. Nie czuć w ogóle siły bohatera.

25.07.2026 08:43
3
odpowiedz
martinj2
8
Legionista

He-man sam w sobie był kiczowaty balansujący na granicy absurdu, ale miał swój klimat.
To co Amazon tutaj odwalił , nawet nie można znaleźć kulturalnych słów by to opisać. Przy tym produkcja z Lungrenem to film oskarowy 😅

25.07.2026 10:54
Wrzesień
👍
4
odpowiedz
Wrzesień
84
Idiot Doom Spiral

Spoko, chętnie obejrzę.

26.07.2026 07:34
5
odpowiedz
radar7
5
Junior

Rozwalają mnie te artykuły, że jakis film odniósł sukces w streamingu. No kurde. Mam wykupioną usługę, wszystko już obejrzałem i wrzucają nowy film. To go oglądam. Proste. Żadnego sukcesu tu nie widzę. Co, mam nie patrzeć? Mam to za darmo to z nudów wieczorem obejrzę. Nie musze nic robić, tylko włączyć tv.

Forum Forum filmy i seriale fantasy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl