Komentarze do wiadomości: Nowa kontrowersyjna sztuczna inteligencja w Microsoft Teams będzie słuchać twoich spotkań i odpowiadać, zanim zapytasz

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
02.07.2026 13:00
Sadistic Son
1
odpowiedz
Sadistic Son
115
Imperator

Korzystam z tego na służbowym Teamsie już dobre kilka miesięcy. Nawet się spisuje - robi minutki, podsumowanie całego meetingu, przy dlugich spotkaniach podrzuca podsumowanie co kilkanaście minut. Rozpoznaje głosy co kto powiedział. Można takie podsumowanie wyeksportować sobie do np One Note, będą tam wychwycone akcje z ownerem i datami.
Przydatne, ale nie niezastąpione.

02.07.2026 13:04
2
odpowiedz
robertoV
26
Generał

A ja chciałbym mieć takiego asystenta w samochodzie co zachowuje się jak prawdziwy asystent ale pewnie jeszcze poczekamy.

02.07.2026 13:13
Drackula
3
odpowiedz
Drackula
247
Bloody Rider

Codziennie mam minimum 5 godzin spotkań. AI w Teams oszczędza mi masę czasu, który normalnie musiałbym przeznaczyć na opracowanie podsumowań i zadań dla zespołów. Używam codziennie od 18 miesięcy i cały czas widać ulepszenia i poprawę jakości.

02.07.2026 14:06
Udup
4
odpowiedz
Udup
0
Legionista

W czapie mam rakowe pseudokomunikatory. Teraz będzie jeszcze wieksza inwigilacja dzięki srejaj i dobrze. Ludzie sami tego chcą korzystając z tych g.wien.

post wyedytowany przez Udup 2026-07-02 14:06:46
Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl