Komentarze do wiadomości: Niespodziewanie uwielbiana kosmiczna strategia znika ze sprzedaży. Gracze BGD są zdziwieni, niektórzy widzą w tym niecny plan

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
07.11.2025 21:50
1
odpowiedz
Vangerix
29
Legionista

Czy jest to tekst wrzucony do translatora i wklejony bez redagowania go?! tego nie da się czytać!

08.11.2025 06:22
2
odpowiedz
Moooras
135
Generał

Nie wiem jak gra, ale od jakiegoś czasu oglądam serial. I jest kurde znakomity! Żeby i jego przypadkiem nie usunęli, bo jestem dopiero w połowie.

08.11.2025 09:41
3
odpowiedz
Jerry_D
75
Senator

To gra na licencji, więc może po prostu nie dogadali się w sprawie przedłużenia praw. Jedna rzecz, która może wskazywać na to, że może nie planowali usuwać, ale zmusił ich do tego problem z licencją, to fakt, że gra ma zniknąć 15., ale promocja na nią na GOG-u jest wyznaczona do 17. Myślę, że gdyby planowali usunięcie od dłuższego czasu, to nie ustaliliby końca promocji po wycofaniu gry ze sklepów.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl