To chyba wcale nie jest jednym z najlepszych jak nikt go nie chce oglądać.
Mnie już sam trailer znudził, przewijałam by dojść do końca i zobaczyć czy zaoferuje coś ciekawego - nie zaoferował.
No ale to jest jeden z najlepszych filmów tego roku, tyle że nie ma superbohaterów i męczących dzieci walczących z potworami więc jest dla koneserów.
I to dobrze że takie filmy powstają, pokazują jaki poziom powinna trzymać sztuka filmowa w zalewie miałkiej komercyjnej łatwej rozrywki.
"Sny o pociągach przedstawiają piękną, poruszającą historię drwala doświadczającego miłości [...]"
No fiu=fiu... No, musi być zaiste coś wspaniałego.
Bardzo mnie zachęciłaś do tego filmu
Świetny film dla wszystkich miłośników dzieł bez super akcji i wybuchów za to ukazujących zwykłe życie. Po obejrzeniu jest w moim rankingu najlepszych filmów obok Perfect Day, Simple Life czy Ósmej Góry.
Piękny, wzruszający film, pokazujący trudne i prawdziwe życie. Historia wciągająca i poruszająca. Rzadko już trafia się na tak opowiedziane tematy w filmie. Warto zatrzymać się.
No cóż. Obejrzałem ale nie nazwałbym tego w żaden pozytywny sposób. W sumie nuda , nuda i nic więcej. Rozumiem przekaz tego filmu ale to nie czego nie zmienia i wnosi. Film jest o niczym i jest nudny. I co mają pociągi wspólnego z tytułem czy filmem? Chłop ogólnie nie marzył o niczym a na pewno nie o pociągach. Słabe 3 na 10 .