Komentarze do wiadomości: Największe sci-fi roku to „wizualne arcydzieło”, które zapiera dech w piersiach. Kontynuacja epickiej sagi zadebiutuje za 2 tygodnie, a już zachwyca krytyków

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
03.12.2025 19:03
sakkra
1
2
odpowiedz
sakkra
81
Generał

Te filmy są tak miałkie - pierwszą część wymęczyłem do końca, drugą do połowy a trzecią nie zamierzam nawet sprawdzać. Nie rozumiem jak ludzie mogą czerpać przyjemność z oglądania tego filmu?

03.12.2025 19:56
2
odpowiedz
1 odpowiedź
premium219623
18
Legionista

O to, to. Cameron się zaciął i opowiada w kółko tę samą historię. No ale ludziom się podoba, płacą i oglądają.

05.12.2025 09:25
2.1
arturho
23
Legionista

Cameron? W ogóle filmy z USA ostatnich 2 dekad jadą na kilku takich samych scenariuszach. Oni nie wymyślają nic nowego tylko przemalowują. W tym wypadku użyli motywu któremu już broda wyrosła, dokładnie ten sam co np w "Szybkich i wściekłych"- pojawia się koleś który ma pracować przeciwko określonej grupie, wnika w nich środowisko, ale wsiąka, zakochuje się w ważnej pannie, siostrze/córce wodza, wszystko się wydaje, on przechodzi na ich stronę, zdobywa ich zaufanie i zaczynają się potyczki przeciwko starym znajomym. Ograne to tysiąc razy, nawet stare westerny na tym bazują. Teraz zgodnie z tasiemcem Szybkich, muszą się pojawić nowi złole i przyjaciele z którymi sztamę najpierw będzie trzymać jedna strona, a potem druga, dobry team chwilowo przegra, ze dwa odcinki będą się bronić i szukać sposobu na ratunek, a na koniec przyjdzie wielkie zwycięstwo okupione czyjąś śmiercią... Nic nowego, to samo tylko bardziej kolorowe...

03.12.2025 20:04
Lateralus
3
odpowiedz
Lateralus
153
Last Of The Wilds

Via Tenor

Slabe to jak i cała saga. Jak się można zachwycać taką bajeczką :/

05.12.2025 10:26
Wrzesień
4
odpowiedz
Wrzesień
76
Idiot Doom Spiral

Na zwiastunach wyglądało to dla mnie już trochę zbyt sterylnie, ale obejrzę jak wleci na streaming. Mam nadzieję, że będę się bawił równie dobrze jak w jedynce.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl