Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Najpopularniejszy film Netflixa w 2026 roku wyłoniony: to hit sci-fi z 147 milionami wyświetleń

Forum Filmy i seriale thrillery
Dodaj komentarz
20.07.2026 11:57
1
odpowiedz
user557880
0
Junior

Ten gniot??? Też go kliknąłem skuszony obietnicą Predatora na miarę naszych czasów, ale szczerze, to był najgorszy film obejrzany w ciągu roku. A obejrzałem nawet Toksycznego Mściciela

20.07.2026 12:24
Fett
1.1
odpowiedz
Fett
260

user557880 ale obejrzałeś ( ?° ?? ?°)

20.07.2026 13:59
2
odpowiedz
Winimo
0
Junior

Hit Netflixa XDD no, skoro totalny przeciętniak jest Hitem, to nic dziwnego, że przeciętny film na tej platformie to szajs

20.07.2026 17:20
3
odpowiedz
don7oxic
1
Junior

Kompletne dno. Jesli to jest hit to ja juz nie wiem co wg innych jest gniotem.
Upadek gustow i inteligencji widzow jest az przerazliwie widoczny.

Forum Forum Filmy i seriale thrillery
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl