Komentarze Najlepsze "gry kosmiczne"

Forum Top-listy
Dodaj komentarz
05.05.2026 22:11
ashtop
1
odpowiedz
ashtop
3
Centurion

Dorzuciłbym Outer Wilds i Subnautice :)

05.05.2026 22:28
Persecuted
1.1
Persecuted
165
Adeptus Mechanicus

Outer Wilds pewnie kiedyś tu trafi, tylko najpierw muszę je ograć ;). Nie chciałem dodawać niczego, czego sam nie zweryfikowałem. A tak przy okazji składania tej listy (trochę dla zabawy, chciałem zobaczyć jak to działa ;d), uświadomiłem sobie jak niewiele gier tego typu "zgromadziłem" przez ostatnie 25 lat ;/. Ale na horyzoncie są fajne produkcje, więc może idzie ku lepszemu :).

05.05.2026 22:20
mohenjodaro
2
odpowiedz
mohenjodaro
131
Mieszkaniec Beregostu
Wideo

https://youtu.be/5rzjJwbbDNc?si=Vxs4rqC1dBrm_MoA

Starblade to - trzeba uczciwie powiedzieć - nie była za dobra gra, ale ten klimat samotności w kosmosie i eksploracji planet, też pustych i przerażających, jakoś miał coś w sobie

05.05.2026 22:30
Iselor
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Iselor
47
Senator

Z całym szacunkiem ale brak kosmicznych symulacji typu Freespace....No nie, to nie przejdzie.

05.05.2026 22:48
Persecuted
3.1
Persecuted
165
Adeptus Mechanicus

A bo widzisz, ja nie jestem fanem gier kosmicznych typu "jesteś statkiem". Ja muszę mieć tak zwane "space legs", czyli wyraźne oddzielenie pojazdu od pilota, dlatego nie pochodzą mi produkcje typu Everspace, Chorus czy Elite. A to nie jest obiektywna lista, tylko moja ;).

post wyedytowany przez Persecuted 2026-05-05 22:49:26
Forum Forum Top-listy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl