Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze Najlepsze gry 2026 roku

Forum Top-listy
Dodaj komentarz
21.03.2026 20:37
abesnai
😐
1
odpowiedz
abesnai
113
Kociarz

Styx dopiero w D a Domination już w C? To chyba jakaś pomyłka.

02.06.2026 14:16
1.1
odpowiedz
konradek_ladny_zadek
7
Legionista

abesnai co gorsza jeszcze Gejmination rozważali żeby wlazło do D . Info z pierwszej ręki. Nieźle zabawiają się tam w tej redakcji

23.03.2026 10:18
2
odpowiedz
Krystian03
10
Pretorianin

Dobrze że lista jest aktualizowana dopiero po tym jak gra wyjdzie na premierę bo nie raz tak było że po wypuszczeniu (np. GTA DE) nie dało się grać przez kilka dni albo tak jak było z GTA VI że premiera gry zostaje przesunięta.

28.04.2026 17:49
RejzorekPL
3
1
odpowiedz
RejzorekPL
14
Legionista

Wnosze o dodanie Pragmaty do S-tieru ??

15.05.2026 21:24
RoyPremium
4
odpowiedz
RoyPremium
36
Konsul

Samson do A tieru, bo to idealna produkcja jednak nie jest.

13.06.2026 09:03
5
odpowiedz
konradek_ladny_zadek
7
Legionista

Straszna słabizna w tym roku, z 3 ciekawe tytuły tyko

21.07.2026 13:27
Bubaka
6
odpowiedz
Bubaka
0
Junior

A gdzie MAGIN? Jest naprawdę suuuuper! <3

21.07.2026 13:33
mohenjodaro
7
odpowiedz
1 odpowiedź
mohenjodaro
144
Kodeina zamiast protein

Grałem tylko w Heroes of Might and Magic: Olden Era, ale już nawet zapomniałem, że grałem

21.07.2026 14:41
7.1
1
odpowiedz
Jans
5
Legionista

mohenjodaro Bo to jest gra tieru S, ale pod warunkiem, że grasz online. Spróbuj zagrać w online w trybie one hero, wybierając sobie najniższy ranking, aby trafiać na poczatkujących i dopiero po awansie w rankingu grać z bardziej doświadczonymi graczami. Wciąga jak bagno. Zalety to świetne szablony, świetna mechanika rozgrywki i niewygórowany jak na strategię czas rozgrywki (w trybie one hero od 1,5 do 2 godzin w zależności od szablonu).

Tryb singlowy we wczesnym dostępie jest jeszcze niedopracowany i przede wszystkim udostępniono jego niewielką część. W pełni zostanie wydany dopiero w wersji 1.0. I wówczas będzie można go ocenić (chociaż dla mnie i tak liczy się tylko multi).

Forum Forum Top-listy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl