Powodzenia z tym.
Zack, jest tylko jeden malutki problem - tak jakby postacie DC nie są twoją własnością! No chyba, że chcesz zrobić Rebel Moon w świecie DC, ale tego nawet nie chcę sobie wyobrażać.
Chętnie bym obejrzał jeszcze dwie części Ligi, która doprowadziłaby historię do końca.
Szans na to nie ma żadnych, ale wciąż... obejrzałbym.
Ogólnie o samym Zacku personalnie czytałem dobre rzeczy, mnóstwo osób się wypowiada jaki to spoko koleś... ale no tutaj ) czy i w niektórych wypowiedziach) to w moich oczach traci, bo kurcze - nie bez powodu jego fandom ma taką, a nie inną opinię - tam sporo ludzi jest strasznie nienawistnych i do samych ludzi, którzy za filmami Snydera nie przepadają, no i za tymi, którzy stoją za nowym DC (głównie Gunnem oczywiście, co śmieszne, bo ogólnie to wzajemnie mówią o sobie w superlatywach) i co za tym idzie - fanem tego nowego kierunku. Też wiadomo, są też wśród tej grupy normalni ludzie, siedziałem trochę na ich subreddicie dla ogarnięcia tego "zjawiska" - i tam też często w komentarzach takich ludzi o radykalnym podejściu się krytykuje, tyle, że sama moderacja niejako daje im przyzwolenie na toksyczność różnej maści... i trochę robi to właśnie Snyder takimi tekstami, chociaż może z samej nieświadomości, może nie śledzi za bardzo poczynań fandomu, ale no bardzo wątpię, że na ich liczne odchyły się nie natknął.