Komentarze do wiadomości: „Możecie się pie***yć”. Zack Snyder przesyła wiadomość tym, którzy uważają jego fanów za toksycznych i nie wyklucza kontynuowania swojego DCEU

Forum inne
Dodaj komentarz
02.03.2026 13:15
ShadowHawk
1
2
odpowiedz
ShadowHawk
12
Chorąży

Powodzenia z tym.
Zack, jest tylko jeden malutki problem - tak jakby postacie DC nie są twoją własnością! No chyba, że chcesz zrobić Rebel Moon w świecie DC, ale tego nawet nie chcę sobie wyobrażać.

02.03.2026 13:19
MilornDiester
2
odpowiedz
MilornDiester
53
Generał

Chętnie bym obejrzał jeszcze dwie części Ligi, która doprowadziłaby historię do końca.

Szans na to nie ma żadnych, ale wciąż... obejrzałbym.

02.03.2026 13:33
Iselor
3
odpowiedz
Iselor
45
Senator

Mi tam się podoba jego wersja DC.

02.03.2026 14:09
4
odpowiedz
Silas1415
27
Konsul

Ogólnie o samym Zacku personalnie czytałem dobre rzeczy, mnóstwo osób się wypowiada jaki to spoko koleś... ale no tutaj ) czy i w niektórych wypowiedziach) to w moich oczach traci, bo kurcze - nie bez powodu jego fandom ma taką, a nie inną opinię - tam sporo ludzi jest strasznie nienawistnych i do samych ludzi, którzy za filmami Snydera nie przepadają, no i za tymi, którzy stoją za nowym DC (głównie Gunnem oczywiście, co śmieszne, bo ogólnie to wzajemnie mówią o sobie w superlatywach) i co za tym idzie - fanem tego nowego kierunku. Też wiadomo, są też wśród tej grupy normalni ludzie, siedziałem trochę na ich subreddicie dla ogarnięcia tego "zjawiska" - i tam też często w komentarzach takich ludzi o radykalnym podejściu się krytykuje, tyle, że sama moderacja niejako daje im przyzwolenie na toksyczność różnej maści... i trochę robi to właśnie Snyder takimi tekstami, chociaż może z samej nieświadomości, może nie śledzi za bardzo poczynań fandomu, ale no bardzo wątpię, że na ich liczne odchyły się nie natknął.

02.03.2026 14:36
5
odpowiedz
tailless
2
Legionista

Bardzo nietoksyczna odpowiedź

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl