Komentarze do wiadomości: „Mój Boże, to niesamowita mapa”. Gracze powrócili do Battlefield 6 i wielu z nich przeciera oczy ze zdumienia

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
13.05.2026 10:55
1
odpowiedz
MadTrigger
6
Centurion

No jest duża. Nie grałem w pierwowzór, ale za pierwszym razem jak w nią grałem to po prostu biegłem i biegłem i żadnego wroga nie mogłem znaleźć. Dlaczego biegłem? Bo ludzie są źli i samotnie zabierają auto z respa na starcie nie czekając na nikogo. Gdyby było można było strzelać do swoich to byłby właśnie ten moment kiedy bym to zrobił. Po ogarnięciu co i jak jest całkiem spoko. Bałem się tych rozległych przestrzeni, że snajperzy będą bezlitośni, ale nie jest źle. Kluczem jest przemieszczanie się motorami/autami. Na szczęście jest ich tam sporo wszędzie. Trochę mnie te niskie murki między polami denerwują bo motor nie jest w stanie przez nie się przebić. Pewnie trzeba ogarnąć gdzie są przerwy, więc chwile to zajmie.

post wyedytowany przez MadTrigger 2026-05-13 10:57:06
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl