Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Microsoft przyznał, że aplikacje Windowsa 11 pożerają RAM, i obiecuje poprawę przed przebudową menu Start

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
28.07.2026 13:26
1
1
odpowiedz
dbq
36
Pretorianin

lepiej pozno niz pozniej ;)

28.07.2026 14:43
pieterkov
2
1
odpowiedz
pieterkov
172
Senator

Ja mam genialne rozwiązanie. Wywalić cały ten syf dodawany od czasów kafelków w windows 8 i wrócić do błyskawicznego interfejsu który był jeszcze ostatnio widziany w win 7. Do niego oczywiście dobudować nowe funkcje, aplikacje i cały ten AI syf - ale z głową.

28.07.2026 17:08
3
odpowiedz
sabaru
39
Senator

Niech w końcu przyznają że W11 to krap.

28.07.2026 17:10
4
odpowiedz
ultraSsak
40
Pretorianin

Jaaa, nie możliwe, much wow.
Taa, microslop, idź być slopem gdzie indziej, nikt twojego slopsystemu nie chce.
Miałeś szanse, ale corpo-greed wygrał, teraz zdychaj.

28.07.2026 19:27
baltazar1908
5
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator

Stronić, aplikacja nieużywana czy niepotrzebna out z lapa.

28.07.2026 23:01
WolfDale
😊
6
odpowiedz
WolfDale
110
~sv_cheats 1

Słabsze komputery? Przecież Windows 11 powstał tylko na nowe nowoczesne komputery, a nie jakieś gruchoty jak Windows 10 gdzie wystarczyło tylko wsadzić SSD.

29.07.2026 08:24
tailless
7
odpowiedz
tailless
9
Pretorianin

Używałem ostatnio swojego kilkuletniego już laptopa na WIndows 11. Otwieranie tego panelu z poziomem głośności, bardziej zwieszał system niż odpalanie gierki. Nie mam pojęcia jak można było to tak zwalić

29.07.2026 09:28
8
odpowiedz
Krystian03
12
Pretorianin

Kiedyś jak dopiero Windows 11 wychodziło to obiecywali że aktualizacje będą rzadziej wymagać ponownego uruchamienia i co? Od jakiegoś czasu teraz to nawet 4 razy uruchamia ponownie żeby zainstalować jedną aktualizację zabezpieczeń zamiast raz a podobno w ogóle nie miało być restartów jak jest to możliwe przy większych aktualizacjach. Ostatnio jak patrzyłem Windowsa XP to tak dużo rzeczy mi się przypomniało że dało się bez żadnych dodatkowych programów czy zmian w rejestrze usunąć zaokrąglenia zmieniając jedynie styl w ustawieniach personalizacji. To samo nawet można było czcionki zmieniać.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl