"W związku z powyższym nieco dziwił brak podziału ciał przeciwników na strefy trafień, przez co strzelanie w brzuch dawało taki sam efekt, jak headshot" autor artykułu jest pewien ze grał w RTCW a nie oglądał gameplay ? Headshoty to była kwintesencja tej gry... Zjadłem żeby na RTCW i Headshoty to intrgralna część gry
Co tu dużo mówić, wygląda na to, że Microsoft po prostu chce się wycofać z rynku konsol i dokonują samozaorania.
Widać mają dość co by nie robili bycia w cieniu Sony i Nintendo.
Jeszcze wypuszczenie handhelda, w którym nie zadbali o tak podstawową rzecz jak prawidłowe działanie systemu konsoli na premierę to jest kolejny cios dla nich.
Fajnie bo dowiedziałem się że TikTok ma swoją konsolę, a nawet system operacyjny! Nie wiem co biorą w tym MS, ale dilerów mają pierwszoligowych.
Ale akurat co w tym co twierdza jest dziwnego? Młodzież dzisiaj mniej gra a więcej czasu spędza na socjalach, w rezultacie rynek konsolowy traci graczy a to oznacza niższa sprzedaż konsol i gier. Jakby nie patrzeć wszystkie media konkurują o nasz czas i portfel, największym zagrożeniem wcale nie musi być bezpośrednia konkurencja z podobnym produktem.
Tak jak największą konkurencją dla producentów Faxów okazali się być nie inni producenci faxów a dostawcy usług internetowych, dla kin nie inne kina czy nawet multipleksy a serwisy VOD itd.
Niby tak, ale twierdzenie MS że to jest ich największy konkurent jest debilne z punktu widzenia firmy mającej w swoim portfolio konsolę do grania. Narzekają, poczynili ogromne inwestycje, a gier jak nie było tak nie ma. Ja też w pracy założę nogi na biurko, powiem że słońce jest źle ułożone na niebie i będę miał pretensje że szef mnie wylał z pracy za to że nic nie robię. Jakoś w czasach X360 nie musieli kupić Acti-Blizz aby namieszać porządnie na rynku.