Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: MGS: Master Collection Vol. 2 ma zapewnić bardzo dobrą wydajność. Granie na jednej platformie może jednak nie być dobrym pomysłem, bo różnica jest kolosalna

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
23.07.2026 00:17
WolfDale
1
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

No kto by się spodziewał że najsłabsza konsola z 2017 roku będzie miała największe ograniczenia? I tak się trzeba cieszyć że Konami nie pominęło tej platformy, bo nie mogę się doczekać kiedy znów po wielu wielu latach przejdę MGS4 i ponownie zobaczę epickie zakończenie.

Co do Peace Walker to tu trochę jednak wiocha odnośnie pierwszego Switch bo to przecież gra z PSP tak naprawdę. Tą część też z przyjemnością sobie odświeżę, bo tylko raz ją przeszedłem na PSP wieki temu.

No i ciekawi mnie czy będą wycinać na innych konsolach takie smaki jak choćby PlayStation 3, iPod czy kontrolery od PS3.

post wyedytowany przez WolfDale 2026-07-23 00:19:21
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl