Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Ma ponad 7,7 mln wyświetleń i za 3 tygodnie wraca na Netflixa. To hit akcji, który na początku roku był w topce w 51 krajach

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
28.05.2026 10:48
1
2
odpowiedz
Pan_Bondi
3
Legionista

Nie wiem, czy tylko dla mnie to anime ma odpychający artstyle?

28.05.2026 17:15
Mangas
1.1
odpowiedz
Mangas
7
Pretorianin

Pan_Bondi Nie, m.in. dlatego ja do tej pory się za to nie zabrałem.

28.05.2026 15:35
2
odpowiedz
OsQar
1
Junior

Dla mnie wszystko z serii "Baki" jak i "Record of Ragnarok" to taki "guilty pleasure".. Jest absolutnie okropne, ale oglądam zaraz jak się pojawia.. Jest cringeowe, durne (że aż się za głowę łapię), kreska w Baki jest irytująca a... A już nie pisze nic dalej. I tak zobaczę jak się pojawi ciąg dalszy 🙄

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl