I takie świętowanie to ja rozumiem! Mam też nadzieję na pełnoprawny NMF z wszystkimi 4 filmami, bo czasowo akurat byłoby idealnie.
Ulala, Bleach u nas w kinie? no pięknie.
Z tych wszystkich kinówek, chyba najcieplej wspominam Hell.
Nie licząc kinówki, zawsze mi brakowało jakiegoś pełnometrażowego arcu o tych motywach, które niestety są zaniedbane, z co najwyżej jakimiś szczątkowymi fragmentami, w których uświadczamy piekielną bramę, i wzmiankę o piekle, czyśćcu, czy jak to tam było.
A szkoda ponieważ potencjał byłby na większy dodatkowy jeden arc, który idealnie siada w klimaty Bleacha. Nawet jako filer bym to łyknął, niczym ten filer o "wampirach" ~ baountou?.(co jak co ale Bleach ma kozackie filery, a chociażby ten o uwolnionych cieleśnie zanpaktou, które później uświadczamy % w ostatnim arcu o wojnie z quincy, coś o tym świadczą.)
Obejrzał bym ostatni film tylko bo jako jedyny nie sprawia że nie wylewam litrów łez.
Pamiętam jak kazali czekać dekadę na kontynuację anime aby zrobić krótkie sezony na które też trzeba było czekać. Chyba ostatni dopiero się zaczął. I przez tą przerwę trudno przyzwyczaić do nagłej super jakości. Ale to nic. Niech kiedyś zrobią piekielny arc.