Super wiadomość, nie mogę się doczekać w końcu jakaś odsłona Kapina Jastrzębia do grania w polskiej wersji językowej i to jeszcze pierwszy raz na XBOXie :D oj bedzie grane napewno. Denerwowało mnie w poprzedniej odsłonie na PS4 i PC że żeby strzelić bramkę trzeba było najpierw wymęczyć bramkarza. Czyli jego stamina musiała zejść do zera i dopiero bramke moznabylo zdobyć :/ bez sensu przeciez nie na tym pilka nożna polega. A co z technicznymi strzałami w różne cześci bramki i przeróżne sztuczki i tricki aby zdobyć gola ?! No ale w tej czesci ma to być poprawione troche z tego co widzę wieć jestem dobrej myśli :)
Ale też znów za dużo nawalone tych efektów specjalnych, wszedzie jakieś błyski, rozbłyski, pioruny i inne dziwaczne rzeczy mogliby to troche ograniczyć bo oczy bolą już od tych błysków przy prawie każdym starciu.
Mimo wszystko jest na co czekać i napewno kupię bo Kapitana Tsubasy nigdy za wiele świetne anime z pięknym przesłaniem w przeciwieństwie do tego jaką papkę teraz się serwuje naszej młodzieży do głowy w TV/Youtube lub na streamingach.