Komentarze do wiadomości: Którego bohatera wybrać w Anno 117? Wasza decyzja określi jaką historię poznacie

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
14.11.2025 16:13
animatiV
1
odpowiedz
animatiV
108
The Ultimate PCMR

Kompletnie nie widzę powodu dla jakiego miałbym kupować nowe Anno na premierę. Po zagraniu w demka Anno 1800 od razu wiedziałem że muszę zakupić wersję fizyczną. Już sam przemyślany i prosty interfejs mnie zauroczył, a cała reszta zatrzymała mnie na parędziesiąt godzin (w samym demo), więc pełną wersję musiałem zakupić.
Teraz tak patrząc na nowości w Anno 117 za bardzo nie widzę powodu by się przesiadać. Jedyne ciekawe rzeczy to możliwość budowania dróg po skosie, lekko lepsza grafika i zaktualizowany interfejs. Epoka Cesarstwa Rzymskiego mniej zróżnicowana i zarazem jest dla mnie mniej atrakcyjna w stosunku do epoki rewolucji przemysłowej poprzedniej odsłony.

post wyedytowany przez animatiV 2025-11-14 16:14:47
14.11.2025 17:56
2
odpowiedz
lukasz_31
27
Chorąży

Kupiłem grę na premierę i nie żałuję, gra graficznie jest chyba najpiękniejszą grą strategiczną. Do tego pierwsze Anno gdzie jest naprawdę wiele możliwości militarnych, można cały rozwój podporządkować wojsku.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl