Konkurs Anno2070
Zapraszamy do udziału w kolejnym konkursie!
Powodzenia!
przy 500 znakach ze spacjami w ogóle niema pola do popisu i trzeba się naprawdę ograniczać...
Ja już wysłałem pewnie nie wygram ale warto spróbować;p.
I tak nie wygracie.
@vidarelean, zgadzam się z tobą. W całości nie wyczerpałem tematu, a napisałem 500 znaków. To nie ma sensu.
Pytanie do Marty czy jak zapomniałem :) podać adresu to co mam zrobić. Wysłać następny email z adresem czy nic nie robić?
Mi te 500 znaków starczyło. Mamy przecież tylko uargumentować swój wybór, a nie pisać esej o tym, jaka to nasza wybrana epoka nie jest fajna i czemu to my mamy wygrać konkurs. Organizatorzy nie palnęli pierwszej liczby, która przyszła im do głowy. Uznali, że tyle wystarczy, to trzeba się dostosować.
miz18 ---> nie musisz podsyłać drugiego maila, pamiętaj tylko, by dane na Twoim koncie GRYOnline były uzupełnione (w ten sposób będziemy mogli się z Tobą skontaktować).
@vidarelean Calkowicie się z tobą zgadzam. Rozumiem że to nie ma być esej, ale u mnie to chyba 4-6 zdań było .
ciekawe ile już osób wysłało swoje propozycje ;]
Czy ekipa zajmująca się konkursem wysyła jakieś potwierdzenia że praca doszła i została dopuszczona do konkursu?
DaRo_93 ---> ilość nadesłanych tekstów jest dość spora i nie odpisujemy na nie. Odpowiedź otrzymają tylko zwycięzcy :)
Dziękuję za odpowiedź. Konkurs bardzo ciekawy. Mam nadzieję że po ogłoszeniu wyników zamieścicie także zwycięskie prace ponieważ jestem ciekawy co uczestnicy powymyślali :)
DaRo_93 pomyślą , że oni mieli to samo co finaliści i zaczną mówić ,iż konkurs jest sutawiony
Moja praca chyba troszke przekroczyła limit...Prosze o zrozumienie...:D
Wg. mnie prace, które przekroczyły limit nie powinny być brane pod uwagę. Jest to niezgodne z regulaminem i pozwala na większe pole do popisu.
jakby tak każdy przekraczał dozwoloną liczbę wyrazów..ehh, po co ten regulamin,nie
Skoro już zgłaszanie dobiegło końca, mam nadzieję, że nie trzeba było wspominać o oczywistej liczbie 9, która jest sumą wszystkich cyfr w tytułach Anno 1404, 2070, 1701 itd. :)
Prace które przekroczyły limit nie powinne być brane pod uwagę. To nie jest fair play. Jak by nie było ograniczenia to bym się rozpisał tak to musiałem zwężyć tekst.
Toć regulaminowo nie mogą być. W innym wypadku mogłaby wygrać nawet praca o Kubusiu Puchatku :)
Kiedy wyniki ,bo niestety do cierpliwych ludzi nie należę
[28] To już raczej reguła twórców. Nie powstałby żaden tytuł Anno bez tej 9 ;)
Acz przyjdzie czas, że i ja wygram.
Kiedyś.
Nigdy.
A ja proponuję Anno -320005 - rozwój rozwielitek, protistów i innych komórek byłby pewnie bardzo innowacyjny, gdyż żadna inna gra nie oferowała takich ram czasowych. :D
Hihi wygrałem grę :) Mam nadzieję że gra do mnie dotrze :)
Kurde ale dałem nick Koper a nie Mr.Koper ... o kurcze
Ze wszystkimi zwycięzcami skontaktujemy się drogą mailową. KOPER NIEMA SIĘ O CO MARTWIC
Eee coś do mnie nie piszą ... może to kto inny wygrał ta gre ale ze mnie debil moglem dac Mr.Koper w e-mailu to bym byl pewny ze ja no chyba ze oni tak zwlekaja xD
Koper nie martw się :) na pewno napiszą jutro. W weekend każdy się relaksuje
Dostałem grę :)
Khatolic jakie gry wybrales bo ja bym na twoim miejscu kupil:
- Driver
- Assasin'a revelation
- Heroes 6
- Trine 2
- Anno 2070