Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Kiedyś wymagała posiadania topowego komputera, dziś odpalicie ją w przeglądarce. Po udostępnieniu kodu źródłowego, w Operation Flashpoint zagracie bez pobierania

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
25.06.2026 14:35
Dead Men
1
1
odpowiedz
Dead Men
200
Senator

Dla mnie najlepsza odsłona, w dniu premiery piękna grafika, rewelacyjna muzyka i ten gesty klimat. Żadna kolejna Arma nie miała tego czegoś. Pierwsza cześć dla mnie to niedościgniony ideał.

25.06.2026 15:13
T_bone
1.1
2
odpowiedz
T_bone
283
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Image

Dead Men Fotorealistyczna, lepszej nie uda się zrobić!

25.06.2026 16:22
ameon
1.2
odpowiedz
ameon
81
Konsul

Dead Men Z tym gęstym klimatem to nie wiem, Arma 2 zdaje się miała mroczniejsze momenty z odkrywaniem zbrodni wojennych. Ale również flashpointa lubię najbardziej.

25.06.2026 16:39
Dead Men
1.3
odpowiedz
Dead Men
200
Senator

T_bone jak na 2001 rok to robiło wrażenie.

25.06.2026 16:42
Dead Men
1.4
odpowiedz
Dead Men
200
Senator

ameon w tym sensie iż był kilmat było czuć te zimną wojne muzyka dawała radę była radocha z gry w Armie 2 wielokrotnie miałem frustrację i ta grafika pomimo iz miałem poteznego kompa co spełniał maksymalne wymagania z palcem w 4 literach działała dziwnie ogolnie postacia sie grało dziwnie ruchy były ala jak w kisielu. Przeszedłem i zapomniałem a do 1 OF i dodatku wracam co roku. Ogólnie może mam skrzywiony obraz bo moje dzieciństwo to czeski gamedev i co roku musze przejsc MAFIĘ z 2002, OF z dodatkiem, Original War, Vietconga z dodatkiem, Hidden and Dangerous 2 z dodatkiem i na koniec trylogie UFO i tak co rok od 20 lat.

25.06.2026 22:07
T_bone
1.5
odpowiedz
T_bone
283
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Lubiłem tę epokę w grafice. W przypadku gier BISu moderzy jeszcze pakowali poteżne tekstury na te modele.

25.06.2026 14:49
doom45
2
odpowiedz
doom45
24
Stealth Ripper

Crysis tamtych lat😁

25.06.2026 15:19
3
1
odpowiedz
pisz
196
nihilista

Fantastyczna gra, Bohemia Interactive w najlepszej formie

25.06.2026 22:03
WolfDale
4
odpowiedz
WolfDale
109
~sv_cheats 1

Ale to była giera, kilka razy szczękę z podłogi zbierałem jakie możliwości ona oferowała. Pierwszy raz jak grałem to grubo z detali musiałem schodzić, bo cięło lub wywalało do pulpitu.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl