Komentarze do wiadomości: Kiedyś 10 miesięcy, dziś prawie dwa lata. Przez „efekt Stranger Things” latami musimy czekać na kontynuacje najbardziej hitowych seriali

Forum inne
Dodaj komentarz
29.05.2026 21:40
1
odpowiedz
SnOOpHeR
34
Chorąży

Na mnie to działa odwrotnie, ostatniego sezonu Stranger Things nie obejrzałem i nawet mi się nie chce tego robić.
W miarę poprzednie sezony jakoś wciągały, a nie chce mi się z prostej przyczyny - zbyt długa przerwa, przez co nie pamiętam, co tam się działo i na czym skończyło, a oglądanie i przypominanie sobie to aktualnie strata czasu i może nie było aż tak super (w mojej ocenie) żeby do tego wracać, ZWŁASZCZA po takiej przerwie.
Dodatkowo w międzyczasie obejrzałem dużo innych produkcji, które niestety też podobnie przez te właśnie długie przerwy podobnie kończą - na szybko Handmaid's Tale.
Wyjątkami są kolejne sezony Black Mirror, White Lotus, czy AHS - Evan wraca :)

post wyedytowany przez SnOOpHeR 2026-05-29 21:58:05
29.05.2026 21:57
2
odpowiedz
maciula
170
Generał

Mam podobnie jak przedmówca. Kiedyś oglądało się seriale, które miały po kilkanaście odcinków i szlus. Przyszła moda na sezony. Pierwszy trzeci, piąty.... Odstępy czasowe pomiędzy nimi coraz dłuższe. Dla mnie zbyt długie przerwy. Nie pamiętam co było w poprzednich sezonach. Nie mam najzwyczajniej czasu i chęci na powtórki aby sobie przypomnieć co się działo wcześniej. Dlatego też, generalnie rezygnuję z oglądania seriali. Ostatnio oglądnąłem Problem Trzech Ciał i Eternautę. To były oczywiście pierwsze sezony..... Pomimo tego, że oba mi się podobały, z powodu dużej przerwy czasowej, z dużym prawdopodobieństwem nie zabiorę się do oglądania kolejnych sezonów.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl