No i Goticzek skreślony. Rosyjska lokalizacja? Może niech jeszcze zrobią po hebrajsku?
Nie tylko rosjanie posługują się językiem rosyjskim, praktycznie w każdym kraju dawnego ZSRR jest spora grupa osób która takowego używa. No i nie zapominajmy, że oprócz Niemców i Polaków to właśnie rosyjskojęzyczni są jednym z filarów community Gothica.

To tam miały się pojawić w XII - XIII wieku (Państwowość obecnej Rosji zaczyna się w wieku XV), gdzie podobno przywędrowały z Dalekiego Wschodu i to jest prawda, gdyż jako takie pierogi w ogóle wywodzą się z Chin. I faktycznie w Chinach i wogóle kuchni azjatyckiej występują podobne do naszych pierogów z mięsem lub kapustą i grzybami (zależnie od użytego nadzienia, bo są np. z kurczakiem ale też z szpinakiem) Jiaozi w Japonii znane jako Gyoza.
Są też chińskie pierożki wonton, które są trochę jak nasze uszka i też podaje się je w zupie.
Nasze prawnuki jeszcze będą oglądać filmiki z gothica remake a gry nadal nie będzie.
Nie wiem. Ja kupuję i będę grał, reszta mnie mało obchodzi. :)

W planach od samego początku był taki materiał tylko dla polskiej wersji natomiast gdyby tylko Polacy dostali materiał to w dzisiejszych czasach mogłoby to być uznane za jakiś rasizm lub coś w tym stylu więc na siłę zrobili też materiał o innych wersjach gdyby nie to, to ten materiał o polskiej wersji miał się ukazać już kilka miesięcy temu gdyby ktoś był ciekawy.
To nawet pasuje do obecnych Niemiec --->
Bzdura. Rosyjski jezyk to skrawek graczy. Ten jezyk powinien byc zakazany. Tylko angielski
W przypadku tej gry to angielski będzie najgorszym z możliwych to już nawet niemiecki brzmi lepiej bo odsłuchałem wszystkie wersje zwiastun "Xardas" i Polski najlepszy później rosyjski, a na samym końcu niemiecki i dopiero na dnie angielski.