Coś często te darmowe weekendy, zwłaszcza jak na całkiem świeżą grę
Bo w tego typu grze w jeden weekend nie zdążysz ogarnąć wszystkiego co chcesz i się nią nacieszyć, więc liczą, ze przyciągną w ten sposób do zakupu.
To nie akcyjniak na 10h by w darmowy weekend w całości sobie ograć.
nie wiem czemu, mam 1000h na Anno 1800, mnie ta gra ekstremalnie wciąga. a jak zaczynam grać w anno 117 to mam wrażenie ze gram w jakąś brzydką i mdłą grą. za nic w świecie nie mogę nawet zacząć. nie widzę dosłownie niczego w tej grze. Niesamowicie okropna ta gra :(
Ktoś wie czy jak grałem w poprzedni darmowy weekend to będę mógł wczytać tamten save?
Niby "darmowy" weekend, a jedynie na konsoli jest opcja zakupu gry.
Mam nadzieję że poprawią bugi które mnie najbardziej wkurzają. Nie wiem jak u was ale u mnie opcja religii skrzaczyła się tak że połowy bogów nie widać na ekranie a każda dosłownie każda próba chodzenia po tym menu powoduje crash gry. Drugi syf to że w drzewku rozwoju mam zablokowane kilka opcji mimo że spełniłem dawno warunki.5 szlaków handlowych i 17 tys punktów doświadczenia. Szlaków mam że 30 a puntów dwa razy tyle. Samouczek zawiesił mi się na utworzeniu pierwszego szlaku handlowego. Pewnie dlatego. Gram na PS5. A tak w ogóle to jest 24 kwietnia i nie widzę w PS Store tego obiecanego dodatku a przepustkę mam.