Komentarze do wiadomości: Jest już mocny kandydat do miana najgorszej gry 2026 roku. Highguard to spóźniona o 10 lat pomyłka studia Wildlight

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
27.01.2026 09:33
Wronski
1
1
odpowiedz
Wronski
35
Senator

Pomimo roznych opini postanowilem sprobowac tytul na poczatku zeby sie posmiac ze to drugi Concord ale zostalem milo zaskoczony, gralo mi sie naprawde dobrze i musze przyznac ze po kilku meczach zaczalem sie wciagac. Na poczatku faza zbrojenia jest troche powolna ale jak zaczyna sie rajd i zdobycie shieldbreakera to gra zaczyna sie rozkrecac. Postacie troche malo ciekawe ale moja faworytka jest Scarlet, swietnie mi sie nia gralo. Nawet jazda na mountach ktora z poczatku wydawala mi sie zbedna nawet pasuje. Jedyny mankament to za duza mapa jak na 3vs3, to sie zamienia w taka zabawe w chowanego ale na szczescie mozna spotkac w miare ogarnietych graczy i rozgrywka nie jest taka nudna. Na ten moment dla mnie 7/10, sporo jeszcze jest do poprawienia ale to dopiero pierwszy dzien, mysle ze warto dac jej szanse.

post wyedytowany przez Wronski 2026-01-27 09:45:17
27.01.2026 09:42
Edziek
2
odpowiedz
Edziek
10
Centurion

Ciągle przybywa generycznego trashu na Steamie.

27.01.2026 10:03
3
odpowiedz
szopen469
101
Konsul

A jeszcze wczoraj shilowali pod premiere

27.01.2026 10:06
PanDaneX
4
2
odpowiedz
PanDaneX
16
Konsul

"mamy do czynienia z kolejną typową sieciową strzelanką, która bierze kilka elementów z popularnych gier i miesza je w jedną całość" no niestety większość współczesnych twórców, gry taktuje jako inwestycje, która ma się zwrócić i zarobić jak najwięcej. Założę się że przed produkcją było zebranie inwestorów w garniakach, którzy nie grając nigdy w gry opierali się na trendach, tabelach i wykresach. Do tego dodajmy "wsparcie" zewnętrznych "postępowo-rewolucyjnych" doradców i powstaje nam nieciekawa kupa.

27.01.2026 10:27
5
odpowiedz
Ummon
65
Pretorianin

Tak się zastanawiam- każda większa gra zaczyna jako prezentacja w ppt pokazana jakimś panom w garniturach ile to pieniędzy nie zarobią jak dadzą pieniądze żeby te grę zrobić. Czy na tym etapie da się już poznać czy wyjdzie Concord/Highguard czy Helldivers2/ARC raiders?

27.01.2026 10:34
6
odpowiedz
sabaru
32
Senator

ighguard do uruchomienia na PC wymaga włączenia modułu TPM 2.0 oraz funkcji Secure Boot, a także korzysta z oprogramowania anti-cheat działającego na poziomie jądra systemu. - podziękuje w takim razie. W wymaganiach powinni jeszcze podawać jak płyta jest wymagana do takich gier z tymi badziewiami.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl