Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Jedno z największych anime 2025 roku powróci z 2. sezonem. Oto pierwsze spojrzenie na nadchodzące odcinki

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
29.07.2026 12:06
Mangas
1
1
odpowiedz
Mangas
7
Pretorianin

Z przyjemnością obejrzę ciąg dalszy, bo seria ma potencjał i póki co jest dobrze rozpisana i prowadzona. Miejmy nadzieję, że tego nie spieprzą, tak jak np Tarczownika.

29.07.2026 12:15
Anni1993
1.1
1
odpowiedz
Anni1993
12
Centurion

Mangas Oj tak, już dawno mnie nie kupił jakichś nowy shonen, na taką skale, aczkolwiek ten to uczynił.
Sam skonstruowany świat mnie już przygarnął na start(a co dopiero dalej mówić, chociażby mocarne OST), ostatnio taki chyba widziałem w prze genialnym Ergo Proxy.
A tarczownika mi nawet nie przypominaj, nie dość że odlecieli przy drugim sezonie, to z sezonu na sezon zastanawiam się dlaczego ja to nadal posiadam w ulubionych. Arifurete już dawno wypi*********, tarczownika też powinienem. Niestety/bądź stety, to nie jest poziom Mushoku Tensei, czy jakiejkolwiek innej topki isekaiów, tarczownik i arifureta zleciały z co najwyżej +dobrego, do -średniego, stokroć bardziej wolałbym ujrzeć sequel do Log Horizon.
Na sequel Gachiakuta czekam tak samo jak na 2 sezon Dark Gathering, czy zapowiedziany nowy Higurashi.

post wyedytowany przez Anni1993 2026-07-29 12:32:23
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl